Градска Модерна Кућа - Модел ДАКА - МОНТАЖНЕ КУЋЕ ЛАСТАВИЦА
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,bridge-core-2.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-montazne kuce lastavica,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

About This Project

Модерна кућа ДАКА – вођени идејом да створимо дом какав би и сами желели. Модеран дизајн објекта, са израженом функционалношћу. Модерна кућа ДАКА се простире на две етаже, где је приземље резервисано за дневни боравак породице, а горњи спрат са три спаваће собе за одмор. Ова кућа се уклапа у потребе савремене породице. Системом градње Ластавица осигурава се приступачан трајни дом који се брзо гради и задовољава најстрожије безбедносне и енергетске норме. Ластавица куће квалитет који траје.

Ова модерна кућа са равним кровом је изграђена употребом лаких челичних поцинкованих носача. Префабрикована кућа – Монтажна кућа – модерног дизајна, произведена савременом технологијом од лаке челичне поцинковане конструкције, што овој монтажној кући обезбеђује високу отопорност на земљотресе и пожаре. Монтажнењ куће Латавица нуде квалитет без премца. У партнерству са домаћим банкама обезбедили смо кредите за наше монтажне куће.

Custom Field

Ластавица М-250

Category
модерне